2019-09-19 97 浏览
上完堂喺呢头揾嘢食,行行下见到呢间餐厅,虽然佢叫pastaholic,但其实我系被佢啲pizza嘅香味吸引入嚟👅👅好肚饿!先嚟嗌咗个法式芝士洋葱汤,睇相有啲似酥皮汤,但原来系法包浸咗喺汤,啲咩葱真系多到泻😋不过就略嫌咸咗少少😂我地仲嗌咗豪华三式拼盘,拣咗芝士鸡翼、焗大啡菇酿带子同海鲜牛油果法包,铺鸡翼面嘅芝士真系多得不得了😍大啡菇好多汁😋😋,法包辣辣哋,因为有啲芥末酱,但真系好开胃好好食!主菜系海虾牛油果忌廉意粉,朋友原来唔太好𠮶阵罗勒味,我食咗大部分😂😂😛不过一定要趁热食,因为冻咗个意粉食落无咁好食!因为制冰机坏咗无得嗌沙冰,我地嗌咗杯芒果橙汁照烧鸡蛋黄酱pizza,我地嗌咗个细嘅,但十分惊喜,好好味!鸡肉同蛋黄酱原来咁夹!我朋友即刻话要叫多个芝士pizza 😀🤣我制止佢然后嗌咗个香蕉朱古力薄饼😝甜品又唔同讲法!正!食到好饱!

因为制冰机坏咗无得嗌沙冰,我地嗌咗杯芒果橙汁