2013-03-02
原本打算试恒丰那几间拉面,但坐车途中,上网发现劣评如潮,即刻揾等2间。呢间有百几个好评,就试下啦门面毫不起眼,入到去劲怀旧,没有网友所说的餐具污糟情况,但menu的确好旧。睇左网友推介,叫左蜜糖鸡翼,黄姜饭(小),虾酱通菜,猪鸡串烧和柠檬特饮。原本谂紧要菠萝蜜冰定柠檬特飮,问侍应(20几岁)饮过未,佢话餐牌既野饮都饮过晒@@,菠萝冰印尼人钟意饮,但柠檬特饮就啱香港人口味!问侍应黄姜饭大碗和细碗有咩分别,佢又答得出大碗有那8款配料,细碗有那5款配料。我见细碗都有我想食既巴东牛肉,又怕我地2个人食唔晒,所以只系叫左细碗。可能我每次问侍应佢地都答唔出,令我忍唔住要畀个like佢!串烧等左好耐,咩都食晒都未到,同埋虾肉串无得双拼...肉未够嫩口,但个汁好惹味。整体来说,呢间餐厅食物和服务都唔错:)
呢间有百几个好评,就试下啦
可能我每次问侍应佢地都答唔出,令我忍唔住要畀个like佢!
整体来说,呢间餐厅食物和服务都唔错:)