⭐️吾熟吾食/陆扬串烧⭐️📍:西环德辅道西乐基商业中心1楼Kitchen 3⏰:4:00pm-3:00am⭕️:现金、Alipay政府宣布左晚市禁堂食 唯有发掘更多外卖🤣对于我哋呢啲夜收工嘅人 一于试吓呢间位于西营盘嘅外卖🙈价钱唔算贵 仲可以开到凌晨四点!!店铺会附赠保温袋 拎到返屋企仲系热辣辣👍🏻食物质素好啱年轻人嘅口味 佢地既酱料全部都系自己调味 好有广州既正宗串烧口味 食物即叫即烧🔥🔸主食🔸🍚韩式泡菜炒饭泡菜炒饭里面劲多泡菜 食得出调味料好重手🤣 极度惹味 最惊喜系个饭里边有猪腩肉 令到个炒饭劲香 仲有红萝卜、蛋等配料 简直系宵夜必食🤣🍲涮涮锅药膳汤底(3-5款配料)涮涮锅即食又得 番屋企倒落煲滚再食/滚住食都得😍懒人必食 我加咗牛筋丸、肥牛、鲜鸡件 仲有娃娃菜 好淋 索晒啲汤汁 食完好满足🥰🔸串烧、小食🔸🦪烧生蚝:即叫即烧 生蚝好新鲜 好大粒 重蒜重辣椒 好惹味炒鹅肠:不得不重点提及 炒得好香口 每一条都好长 好有咬口 份量仲要好多😍超钟意呢一个!!炸海胆饼:好酥脆 里面嘅馅爆晒出嚟 $20两旧好抵食🙈仲叫咗一口羊、炸鸡皮、烧韭菜 真系有正宗串烧嘅口味👍🏻好钟意佢嘅烧烤粉 系用咗18
⭐️吾熟吾食/陆扬串烧⭐️

📍:西环德辅道西乐基商业中心1楼Kitchen 3
⏰:4:00pm-3:00am
⭕️:现金、Alipay

🔸主食🔸
🍚韩式泡菜炒饭

🍲涮涮锅药膳汤底(3-5款配料)

🔸串烧、小食🔸
🦪烧生蚝:
即叫即烧 生蚝好新鲜 好大粒 重蒜重辣椒 好惹味
炒鹅肠:
炸海胆饼:
好酥脆 里面嘅馅爆晒出嚟 $20两旧好抵食🙈
仲叫咗一口羊、炸鸡皮、烧韭菜 真系有正宗串烧嘅口味👍🏻好钟意佢嘅烧烤粉 系用咗18种香料粉秘制而成 烧得香浓又惹味🙈
2022-01-22
外卖自取
$100 (宵夜)