2024-09-04 1370 浏览
因为系隔离做野所以冇得拣都会食下,我都知饮食业辛苦,都费事嘈,但今日个体验真系好差。首先系外卖,门口好多蚊,旁边就系公园咁冇办法我就算,但等个外卖比蚊咬到脚都烂真系唔系咁好。咁你都可以讲话做咩唔电话落单再去拎咁咪唔使等咁耐,但呢间嘢真系要当面讲清楚佢张单先会啱,试过几次拎到返去张单系啱,但系个盒系错,又要好似食M记咁当场对吓啲嘢,中过几次服就明。其次个外卖盒真系好细个,压到饭同𩠌痴埋一旧,因为个外卖会有倒汗水,啲姜蓉同啲汁再同旧饭融为一体,好难食。食得外卖真系唔可以期望咁多。到堂食,听嘢听到一嚿嚿,就算落单𠮶个冇错斩料果个又斩错,有时心情好就费事转食咗佢算,其实可唔可以有一个统一嘅落单方式,你再唔系俾个客自己落,成日都听到隔篱枱喺度嘈落错单。今次我躁底嘅位就系,嗌咗个正价餐,你哋比少咗饭,将小汁当咗系小饭,然后我问有冇得比少少饭,你要收我12蚊,咁样做会唔会太肉酸?