2019-09-04
以前一个月总会来一至两次,但系呢排我屋企附近多咗好多餐厅,所以比较少来了。星期一攞飞等左半小时,然后安排入座,我比较喜欢呢度啲枱多数系卡位比较阔落舒服👍🏼睇下Menu首先叫咗个沙律同埋个薯条先平时喺度食一定会叫芝士薯条,今次非常之多芝士溶晒系碟边 $108又系一定食嘅烤鸡Caesar salad $168,比较喜欢之前脆嘅鸡肉粒,而家冇乜得拣得三款我记得以前有五款拣呢个系茄汁蚬肉意粉$208,好大碟不过我略嫌太酸,唔啱我胃口,但系佢两个就食晒我就叫咗个特级age prime 西冷扒$428 ,今次呢个牛好好味值得推介阿仔日当然吾饱啦,佢就叫咗个牛油果烟肉鸡肉黑炭汉堡,啲鸡肉好厚好滑好好味 $208 薯条就完全冇食啦因为太饱最尾嘅甜品系免费嘅chocolate chips 曲奇饼配云呢拿雪糕, 有啲甜不过系个铁板到热辣辣再配上雪糕出奇地好味,连唔钟意食甜野嘅老公都食咗一半😅总括呢餐都叫满足,而且我有会员半价非常抵食。而且因为我用开会员卡转去Apps度,佢送咗个甜品比我
睇下Menu首先叫咗个沙律同埋个薯条先