2024-01-19 693 浏览
一踏入呢个餐厅,无论系装修定系坐位都够晒舒服,啱晒聚会捞到开心。𠮶啲自家麻油真系正,解辣得嚟又添香,琴日试咗佢哋嘅麻辣煲,选咗中辣,但其实都唔算辣得点,啱啱好。个锅底加咗芝士,滑哋哋嘅口感加埋香味,正到爆灯💥。捞𠮶盘招牌牛肉四重奏,真系值得一赞👍!A4牛肉咬落鲜滑得意,尤其系𠮶款A4嘅,脂肪比例啱哋哋嘅。至于美国牛肉,又系另一回事,感觉得到𠮶种纯牛肉嘅鲜味。配麻辣煲一流,好过瘾!点咗份照烧猪肉片,猪肉已经好惹味,好快熟,一啖嘅肉香夹带微微酱香,啖啖肉,令人一试难忘。丸丸拼盘🍢嘅弹牙口感都让人难以抗拒,五款丸中最钟意𠮶爽口鱼蛋同墨汁花枝丸,新鲜得嚟又弹牙。明太子墨鱼滑可能因为之前𠮶麻辣,味道冇咁明显,但都算得上清新。佢哋嘅蔬菜拼盘,种类丰富多彩🌈,无论系颜色定系口味都好满足,啱晒追求健康嘅你。整体嚟讲,呢间餐厅提供嘅唔单止系食物,仲有个愉快嘅食饭经验呀!