Nice Harbour View🌊 × Starry Terrace🍽..去到尖沙咀天文台道,顶层有一家环境开扬既中菜厅,露天位置更系饱览维港景致🌊,望住咁舒服既景,真系令人暂时忘却平日嘅烦恼。室内环境以星空天花 & 水晶灯,配以紫色地毡,带点高贵不失气派,最岩就同屋企人来吃个晚餐。场内真系好多家人聚餐呢,感觉温馨,我当然都同屋企人来吃个晚饭、聊聊天。【适逢晚市做紧套餐 $1088 -$1288】🔸椒盐鱿鱼须.陈醋云耳🔸翡翠炒虾仁🔸浓汤花胶翅🔸蚝皇鲍鱼扣花菇🔸招牌铜盘生煎鸡🔸蒜封炒时蔬🔸原个蛋黄寿桃包🔸精美甜品 -红豆沙先来餐前小食既鱿鱼须🦑 炸得香酥;汤品既花胶翅十分足料,浓浓汤羹加上每口都有既花胶,很满足🖤;鲍鱼扣花菇有睇头,一人一粒满足口欲。主菜既生煎鸡🐥 用铜盘焗,上菜时即席打开,好重胡椒香 亦够嫩滑呢。最后甜品原只既寿桃包造型可爱🍑,莲蓉幼滑加上原个蛋黄💛 带咸香,若然带流心效果一定更吸引呢!而红豆沙口感绵密细腻又香甜,满足!..×××××ש尖沙咀天文台道8号21楼..

望住咁舒服既景,真系令人暂时忘却平日嘅烦恼。

【适逢晚市做紧套餐 $1088 -$1288】
🔸椒盐鱿鱼须.陈醋云耳