2011-12-07 102 浏览
我地乐团委员开会, 要揾一个交通方便, 宁静, 好食又坐得耐的落脚点.所以我就上OPENRICE揾到TC2喇!BOOK左平日七点半, 有朋友仔七点已经到左, 佢都立即有位. 我地食野, 吹水加开会十一点几先走人都冇黑面. 呢样就抵赞.我地主食只系叫左两个天使面同羊架, 跟住叫左一大堆小食, 鸡翼同沙津, 另外试左几款沙冰同士多啤梨特饮. "厕纸"蘑菇包- 同OPENRICE食评讲的一样, 唔得! 两款天使面 - 好味~羊架 - OK, 份量够多Tostada - 太少芝士, 得面果D. 希望加多最少两倍~ 瑞士鸡翼 - OK泰式炸鸡翼 - OK系开头几碟记得影, 后面倾得开心冇影到, 饮品方面: 我同一个朋友饮益力多沙冰 - 应该冇加水, 好饮~ 另外两个朋友饮利宾纳沙冰同士多啤利沙冰. 士多啤利沙冰人兄追加饮左两杯, 应该好饮. 但系, 饮奶茶的朋友仔, 一个痛苦的表情, 重想投䜣咁的样. 奶茶就唔好试喇~

"厕纸"蘑菇包- 同OPENRICE食评讲的一样, 唔得!

两款天使面 - 好味~
羊架 - OK, 份量够多

瑞士鸡翼 - OK
泰式炸鸡翼 - OK
小食并盘 - 嫌Tostada太少芝士
炸忌廉芝士粒
跟餐火龙果沙津
系开头几碟记得影, 后面倾得开心冇影到,

饮品方面:
我同一个朋友饮益力多沙冰 - 应该冇加水, 好饮~

题外话/补充资料: 呢个系一间开会好得的CAFE 我地坐左楼上, 下面嘈到死我地都听唔到, 但唔知我地的笑声下面收唔收到呢?! :P 同时间, 楼上有另一台人倾左好耐, 但因为分得开, 听唔到佢地讲野, 所以开会地点黎讲绝对一流~ 下次可以再去过~
2011-12-06
小食并盘 - 嫌Tostada太少芝士