2025-01-21
哈哈哈哈哈🤣2025 年继续开开心心🥰快快乐乐😁努力食食食😋今日约咗屋企人去观塘办年货😝顺便食个晚饭先😉牛三宝面 🍜 $80加$5 转新竹米粉哗🤫开心😃因为我乜都想品味少少🤏所以就拣左呢碗面🤫牛腱肉😝牛筋😜牛助条🤪全部都系我喜爱🤓岩哂无「🐮」不欢的我🤓新竹米粉份量多😬米粉吸哂汤汁🥰佳🤗牛肉葱油拌面🍜 $56汤面食得多😀今次就试左个拌面🙂葱油拌面😍葱味不太浓😛但就非常惹味🥰可能是独家配方😂嫌汤面太清淡😗可以试下佢😁面系手工制的😎扁平状有嚼劲之余😜还有面香👍🏻我就十分喜欢🤩但牛肉就稍微过于软烂🤔可以说是入口即融😬牛肉没有过多调味🫡原汁原味😋梅子地瓜条 $36我最爱食台湾小食之一🤫梅子地瓜条🤭外皮金黄😁香脆可口美味🤤配埋梅子粉😏绝佳🤠台湾香肠 $40台湾香肠切片做法当细心🫢方便进食之余😏仲可以同屋企分享分享🥳配埋蒜片一起吃😍味道一流😚黑糖珍珠奶茶🧋$34虽说是黑糖珍珠,但加入奶茶后一点也不甜😗喜欢不甜的奶茶的您可以考虑这个☺️珍珠偏小🥴但有嚼劲😬冻香芋奶茶 $26无念过咁多芋泥😉劲足料😲好岩我口味😚饮完呢个饱饱饱🥰📍日月堂(观塘)🔍观塘兴业街14号永兴工业大厦4楼C2室
牛三宝面 🍜 $80
黑糖珍珠奶茶🧋$34
冻香芋奶茶 $26
无念过咁多芋泥😉劲足料😲好岩我口味😚
饮完呢个饱饱饱🥰
📍日月堂(观塘)
🔍观塘兴业街14号永兴工业大厦4楼C2室