#开餐好去处 ❣️荃湾性价比极高‼️极品靓锅❣️荃湾觅食梗系要去大鸿辉中心😍 打边炉🍲我哋就一定会去6 楼既极品靓锅🔥呢度大部份都系卡位坐得好舒服😌熟食同埋饮品选择都有劲多餐厅嘅主打澳洲短角牛!我哋拣左A餐!精选猪牛羊套餐 🐖🐃🐏连汤底嘅选择都有劲多!足足12款 !我哋拣咗红枣椰子鸡锅并芫荽皮蛋豆腐锅😋套餐有基本海鲜任食!海虾、靓蚬、脆鲩骨腩、帆立贝、青口等等!当然唔少得美国特选牛板腱!极品牛舌心!西班牙粟饲猪肉!精选进口羊肉卷同埋靓靓花胶啦😍除左有极品牛同埋海鲜火锅配料任食两个钟之外🦐🐖🐂🥬仲有劲大排雪柜好多唔同款式嘅火锅配料同埋嘢饮任饮🧃就熟食都有劲多款选择😍💗我最钟意就系佢哋嘅8 吋长蟹棒!蟹籽手打墨鱼滑,弹牙爽口!💗 美国特选牛板腱肉质嫩滑有弹性!仲有生猛海虾🦐全部都系啖啖肉😋疯狂食完一轮之后就梗系去到甜品时间啦⏰呢度嘅雪糕杯竟然有11款唔同嘅味道😱啫喱蛋糕杯仔都有四款!海盐同埋伯爵茶呢两个味道都比较特别,而且好好味🤤最重要系任食😁真系好抵!
#开餐好去处 ❣️荃湾性价比极高‼️极品靓锅❣️

极品牛舌心!西班牙粟饲猪肉!

2023-02-23
  • 美国特选牛板腱