#开餐好去处 ❣️荃湾绿杨坊精致浪漫西餐厅HeSheEat ❣️寻日白色情人节💞同爸爸一齐去左布置劲浪漫嘅HeSheEat撑枱脚💟呢度以粉红色为主题💗留底劲高!空间感十足😍有多款主食、小食、甜品、饮品选择🌟 🥑牛油果蟹肉凯撒沙律唔单止个碟大!周年嘅份量都超级多!牛油果唔会好林,亦都唔会好碟!口感啱啱好😚 沙律菜新鲜爽脆🥗蟹肉份量都好多!捞匀嚟食,每一啖都有齐沙律菜、蟹肉同芝士🧀口感层次非常丰富😋🍗黑松露杂菌春鸡意大利饭 落单嘅时候,职员𥅽提醒我哋要等大约 20 分钟 ⏰ 因为烧春鸡即叫即整😍所以嚟到嘅时候烧春鸡外皮香!里面肉质嫩滑juicy!意大利饭 每粒饭都沾满黑松露酱汁,配合埋粒粒菇菌!口感丰富,而且非常惹味!🍯 单骨蜜糖芥末鸡翼我最钟意就系食单骨鸡翼!因为唔使擘大个口咬鸡翼!好方便😆 鸡翼外层香脆!仲沾满蜜糖芥末酱!味道甜甜中带微辣💗非常开胃!🍓冻宇治抹茶士多啤梨鲜奶底部有一层士多啤梨酱,有半粒士多啤梨做装饰💓抹茶味香浓🍵🍵宇治金时心太软有豆腐雪糕、白玉、同蕨饼伴碟😍白玉烟烟韧韧!抹茶心太软外脆内软,切开后抹茶酱缓缓流出!配合埋红豆一齐食😚超级满足🍰Homemade Tiramisu

🥑牛油果蟹肉凯撒沙律

🍗黑松露杂菌春鸡意大利饭

🍯 单骨蜜糖芥末鸡翼

🍓冻宇治抹茶士多啤梨鲜奶
底部有一层士多啤梨酱,有半粒士多啤梨做装饰💓抹茶味香浓🍵

🍵宇治金时心太软

🍰Homemade Tiramisu
香醇浓郁可可咖啡香,配合柔软绵密mascarpone cheese🧀仲有酸酸甜甜既士多啤梨铺喺上层🍓口感层次非常丰富😚

2023-03-14
  • 单骨蜜糖芥末鸡翼