2024-07-18 1663 浏览
嚟澳海城同小朋友食饭,系我哋最爱嘅泰菜食💚《Sawadee Chef》💚🔰泰式脆皮豆腐🔰烧原只鲜鱿🔰炒泰式辣黑豚肉碎配芝麻叶🔰鲜胡椒炒虎虾🔰泰式辣卤水猪手饭🔰烧猪颈肉🔰猪肉松菠萝鸡粒炒饭🥭芒果椰子拿铁🍋柠檬梳打〰️🔘〰️🔘〰️🔘〰️🔘〰️🔘〰️🔘〰️老公最爱😻「烧鱿鱼🦑」,长长嘅鱿鱼烤到好刚好,唔会太靭!而我就劲喜爱「鲜胡椒炒虎虾」,佢够晒新鲜、弹牙,用胡椒炒,够晒香!「烧猪颈肉」就系仔仔最爱,系必叫嘅!而佢个酱汁都系好好味,但有少少辣!而仔仔就最爱「猪肉松菠萝鸡粒炒饭」,材料丰足!留意!「泰式辣卤水猪手饭」个汁颇辣,所以食唔到辣嘅你要注意喇!饮品🥭芒果椰子拿铁&🍋柠檬梳打都好啱我同豹爹口味,「柠檬梳打」清爽「芒果椰子拿铁」够creamy! 呢度环境好舒服,座位好阔落,好好坐!佢哋话下次黎玩,都可以再黎食泰菜😊

🔰泰式脆皮豆腐
🔰猪肉松菠萝鸡粒炒饭
🥭芒果椰子拿铁
🍋柠檬梳打
〰️🔘〰️🔘〰️🔘〰️🔘〰️🔘〰️🔘〰️
老公最爱😻「烧鱿鱼🦑」,长长嘅鱿鱼烤到好刚好,唔会太靭!
而仔仔就最爱「猪肉松菠萝鸡粒炒饭」,材料丰足!