好好运快餐店价钱💲: $39好味程度😋: 4.2/5服务🍴: 3.5/5环境🗾: 3.5/5性价比🥢: 4.6/5回头率😚: 3.7/5-如果有入沙嗲牛肉关注组既一定知道呢间!一向都大排长龙又系附近返工人的食堂的好好运😚 搬左铺之后去左大厦入面虽然隐蔽,但早餐时段都好多人帮亲!食过之后就发觉系真系好好食🥰-✅✅百搭早餐(3𩠌面): 我拣左沙嗲牛肉、炒蛋、餐肉。汤底有小小沙嗲味,沙嗲牛肉的酱汁系极之浓,偏咸,带花生酱的甜味同香味😋但并冇花生粒的感觉。牛肉多片,感觉新鲜冇用松肉粉腌,但肉质依然够腍同滑😍 沙嗲酱好深色,捞下个汤就啱啱好。-面底用大光面,啱啱爽口,唔会太软😜 餐肉正常有煎过,炒蛋滑溜,系未熟晒滑嘟嘟,有落奶炒的炒蛋🤩 -系几好食,因为真系好浓,睇颜色都知😎 如果有花生粒/ 更花生酱我会更爱。元朗的永顺就系花生酱重d的感觉!如果经开可以一试,突登过来/排长龙的就唔值得啦🙈
好好运快餐店
价钱💲: $39