2012-09-22 804 浏览
上星期六想来九龙城街市买野, 所以顺带在附近食个lunch. 原本系想去另一泰国餐厅食lunch, 门前既串烧吸引住, 所以我地就决定试下. 2个人叫左一串泰国肠, 一串虾饼, 一串鸡翼, 同一个醉猫炒鸡肉河及一杯椰青沙冰. d串烧当中我最唔喜欢就系个肠, 唔知点解觉得有d酸酸地接受唔到...虾饼都系一般唔系真系泰国既炸虾饼, 反而个烧鸡翼又真系做得唔错. 另外个炒河都唔错, 不过唔知点解要醉猫炒河一d都无酒味, 反而我觉得有劲重既美极味道, 胜在炒得香又唔油. 成餐最喜欢系个沙冰, 虽然觉得佢地应该唔系用真系既椰青反而系用上椰汁, 但都好香仲有少少椰肉都唔错. 成餐2个人$100都唔洗, 味道都唔错,下次都会再来.

成餐2个人$100都唔洗, 味道都唔错,下次都会再来.
2012-09-15