2012-03-06 86 浏览
自从于除夕夜到此店订了个好好好靓又好好好唔舍得食, 仲要好好好食既玫瑰花蛋糕后, 一直对此店念念不忘...<3刚好同事友人问我推荐的饼店..xxxx, xxxx, Tony Wong!!! (当然有因为同事友人嫌远而我另外选了好几间)最后给他看了几张Openrice 既相, 佢再谂左阵. 拍板, Tony Wong! (都仲系几远)哈...可以一尝饼饼既滋味<3..试下我心仪左好耐但又无时间去买黎食既choc choc (我实在唔知佢叫咩名只知佢好似太空馆)同事友人买了回来, 一人一个^3^~~ choc choc 既味道好浓, 又唔系太甜 (因为我唔太好甜既)食到里面仲有D脆饼~简直系完美<3金肉其外与其内~ 这种小甜品的造型, 实在讨人欢喜!金肉其外与其内2, 内里一样唔马虎...好开心既Tea ~~~~~ 亦都系度恭祝同事友人明天生日快乐!!!你买既cake, 就当系你既蛋糕, 就当我帮你庆祝左啦
That's the paper box

Choc <3
金肉其外与其内~ 这种小甜品的造型, 实在讨人欢喜!
Inside Choc
金肉其外与其内2, 内里一样唔马虎...

题外话/补充资料: 店员很细心地把小蛋糕用胶纸贴底部,防止拎盒时滑落而玻坏蛋糕造型! 赞!!! 但因为胶纸黏太实我拔不起来--"-- (结果痴著盘底吃) 提议下次可用比较不太黏的胶纸或在盒内做出一个一个的底部^^
2012-03-06
外卖自取