2019-09-18
近排系openrice search cafe,见呢间cafe新开就去试下啦😍佢就系先达附近,唔难揾,同地铁站都好近,够晒方便💓上到去,系好文青,好日系嘅感觉,成个感觉好治愈,而且仲有好多盆栽🌵我地叫咗2样 一个黑松露忌廉意粉,一个all day breakfast,佢个名叫唔想谂,劲cute!个意粉松露味同忌廉味配搭得啱啱好,唔会too much,唯一一样系油咗少少,但系真心高质嘅😍另外,个all day breakfast有肠,烟肉,蛋同窝夫!最正系个蛋,啱啱好熟,超好味😍不过个窝夫如果可以脆啲,㶶多少少就更好啦🤤之前有openrice过,见佢评价一般话态度唔好,我又觉得唔系㖞,虽然佢得2个staff,要等一阵安排入座同落order,但2个人又要煮,又要serve,又要收钱,我觉得等一阵都ok啊,而且佢地都好有礼貌咁叫我等一等😍下次会再去,因为佢个到环境真心正!
下次会再去,因为佢个到环境真心正!