2023-10-09 40 浏览
俾佢门口嘅红色灯牌吸引咗👀好有闹市中嘅绿洲嘅感觉,餐厅分别有室内同室外用餐区域,室内空间较少,适合两个人用餐多啲,室外感觉比较休闲,适合三五知己倾偈💬值得一提嘅系员工服务态度好好💯😋✨黑松露芝士焗薯蓉 $88芝士味适中,入口唔会太有负担🫶🏻好浓嘅黑松露味!另外薯蓉好细滑💯✨北海道刺身带子配三文鱼子及酸青瓜 $118价钱进取但合理👍🏻口感好有层次,入口有青瓜酸酸地,硬身嘅质感,加上带子几厚身,鲜味渐出,三文鱼子系精华,咬穿非常juicy😋前菜嚟讲非常开胃!✨避风塘风味蚬墨鱼面 $148个人觉得一试就好🉑避塘味道足够,喺惹味同热气中间攞左个平衡👍🏻但个人略嫌炸蒜粒唔够脆,意粉都算烟靭🉑配料方面蚬偏生🥲✨黑松露野菌烩意大利饭 $128入口超级creamy,热辣辣上碟,配料好丰富,满碟都系野菌💯意大利饭粒粒粒分明,硬身有口感!食完成碟都唔会好腻😻✨Grapefruit Gin Tonic $108❤️‍🔥推荐之选❤️‍🔥味道好清新,Gin酒散出花香,西柚带点少甜微涩,自家酿制多过一个月🥹🍸👍🏻值得一试✨Butterfly $108相比另一杯,出奇地呢杯酒味较重😋🍸有薄荷叶作点缀令到成杯有啲mint
值得一提嘅系员工服务态度好好💯😋

黑松露芝士焗薯蓉 $88

北海道刺身带子配三文鱼子及酸青瓜 $118

避风塘风味蚬墨鱼面 $148

黑松露野菌烩意大利饭 $128

Grapefruit Gin Tonic $108

Butterfly $108
相比另一杯,出奇地呢杯酒味较重😋🍸有薄荷叶作点缀令到成杯有啲mint香清新,以唔同嘅果浆带出甜味,其中我比较钟意passion fruit✨

总结嚟讲,餐厅感觉好chill好舒服,酒精饮品多选择之余几好饮😹而且冇酒吧𠮶种嘈吵嘅感觉,室内装修好明亮,食个环境都抵