2024-04-18 276 浏览
天气闷热冇乜胃口,最好梗系食惹味啲嘅食品,黎开尖沙咀想坐得舒服啲食泰菜一定谂起金宝屹立The One好耐嘅CamboCambo开业多年我哋都嚟帮衬过好多次,所以对佢啲食物嘅质素都好有信心👆🏻今次同朋友嚟试咗以下食品:🥢咖哩炸软壳蟹配法包🥖- 呢个系佢哋其中一个招牌菜,青咖喱煮得好浓郁,入边有好多蔬菜🥬配合炸得热辣辣嘅软壳蟹,yummy!而佢嘅法包我哋都非常欣赏,因为系质素高,配咖喱汁一流❤️🥢串烧沙爹配泰式炒饭- 泰国菜必叫嘅串烧,呢度嘅质素做得一如以往咁高。佢有齐猪牛鸡各一,而旁边嘅沙嗲炒饭炒得好干身,食得出系用心出品🥢猪颈肉湿炒河-呢个虽然系湿河,但食得出个河粉底都炒得好有火候,面头嘅蔬菜份量亦好多👍🏻🥢香芒糯米饭- 食泰国菜必叫嘅甜品一定系芒果糯米饭🍚佢哋好用心拼盘,芒果好香甜,而糯米饭系紫糯米白糯米各一,好甜好满足😌

午餐
  • 香芒糯米饭
  • 泰式青咖哩软壳蟹锅(配法包)