2023-07-19
好多公司都进驻左观塘区特别介绍今次位于海滨汇嘅 Break俾大家返工其间可以黎休息一下~半开放式设计,仲有唔少绿色装饰系忙碌中都带点心旷神怡嘅感觉 鳗鱼丼 📍128鳗鱼份量超多,超大块,仲要其实佢有2块架 👏🏻👏🏻 𩠌仲多过饭呀!另外个餐仲跟埋个面鼓汤同一个前菜,岩哂 lunch time 唔好食太多饭,费事眼瞓啦~玉子烧吉列猪扒三文治 📍$88玉子&猪扒都超厚!仲要差唔多咁厚,食落味道先可以平衡啲,唔会一个抢咗另一个 👍🏻 吉列猪扒好脆身,再夹咗啲沙律酱,一啲都唔会亁 Yuzu Hani 📍$52见到「自家制嘅蜂蜜柠檬」已经无办法拒绝呢杯嘢饮 😍 加埋柚子、柑橘就知呢杯嘢嘅酸酸甜甜同single origin 嘅 espresso 一定好夹 👍🏻 事实都系几好饮,爽得黎又甜甜地,醒神哂 🔅水蜜桃冰摇茶 📍$34冰摇茶真系好解渴,好夏日☀️嘅一杯饮品,仲有多种味道选择架:水蜜桃、热情果、士多啤梨、芒果
特别介绍今次位于海滨汇嘅 Break
俾大家返工其间可以黎休息一下~
半开放式设计,仲有唔少绿色装饰
系忙碌中都带点心旷神怡嘅感觉
鳗鱼丼 📍128