2017-05-13 70 浏览
在旺角揾野食真系好多选择,但要精心挑选先可以揾到好野食,今日我就做足功课,问埋朋友介绍呢间餐厅俾我。吉列牛排配忌廉咖哩乌冬($128)首先是咖哩乌冬十分浓郁既味道,但是加上雪白既忌廉混和在一起之后却产生左特别既效果,中和左咖哩既少少辣味令到咖哩浓郁而平和既味道。另外吉列牛排真是十分出色,外面的一层粉好薄,另外最重要的是火喉控制得十分好,牛排虽厚,但是仍然保持到牛肉既嫩滑感觉,牛味也十分浓郁,配合上乌冬真系绝佳既配搭。龙虾芝士MAC N CHEESE($208)浓浓既芝士真系太邪恶啦,仲有大大粒满布系长通粉之间既龙虾球粒令到口水直流。芝士份量好多,一夹长通粉就有长长既芝士丝拉到出黎,另外龙虾球除左大大粒之外,还有一个龙虾钳系到,真系落重料,龙虾味同芝士味真系好配合,浓浓既味道令人食不停手,好难停落黎。

吉列牛排配忌廉咖哩乌冬

吉列牛排配忌廉咖哩乌冬($128)

龙虾芝士MAC N CHEESE

龙虾芝士MAC N CHEESE($208)
2017-04-19
吉列牛排配忌廉咖哩乌冬