2022-08-25 876 浏览
咁啱去K11睇戏,开场前揾餐厅医下肚,咁啱见到依间位于7楼既cafe,环境舒服,食物唔错,野饮有惊喜!-Fish Fillet Sando $95  - 份量好足!(˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑)两大份既三文治,面包烘得好松脆,每份夹住两块炸得香脆既鱼柳,好足料,配上蕃茄同椰菜,令三文治食落fresh啲~缺点系整体偏干,如果酱再多啲就好喇!  -Tiger Shrimp Penne $108  - 香辣蕃茄长通粉,配上大大只新鲜虎虾,面头有唔少既火箭菜,仲加咗ricotta cheese,不过cheese味道不太出,味道方面正正常常,辣辣地都几开胃🌶  -Americano Air (Decaf +$8 ) $38  - 饮品拣咗我最钟意既Americano,因为夜晚怕训唔著,所以叫咗decaf🤣依杯同平时饮既有少少特别,特别在佢系有打泡,咖啡面都有绵密既泡沫,饮落比较smooth~  ┈  -整体来讲,依到环境舒适,入夜暗暗地都几有feel,见到唔少人会坐系到做野,虽然味道唔算好惊艳,但环境100分,会吸引我再嚟!( ^ω^)

-Fish Fillet Sando $95

-Tiger Shrimp Penne $108