2021-07-04
1. 朱古力泡沫甜蛋伴雪糕新地 ($88)估佢唔到,超浓超浓嘅蛋香味!甜蛋本身朱古力味唔重,但加埋啲朱古力喺面真系超~~正!完全唔甜㖞(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 口感好松软绵绵的!厚就唔系好厚,但做到好好嘅空气感,好惊喜呀!!!另外有个朱古力雪糕,又系好浓朱古力味,但又唔甜,真系好啱我呢啲好怕甜嘅人(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 仲有士多啤梨同蓝莓伴碟,士多啤梨少少酸啦,不过接受到嘅!我比95分!2. Iced Caffe Mocha ($50)又系无令人失望呀~朱古力味同本身咖啡味无一边喧宾夺主,配合得好完美,而且唔甜~刚!刚!好!总结:楼上舖平时行过旺角好易睇漏眼!环境好舒服阔落,有五月天嘅音乐,影相靓,店员态度好好,虽然唔系话好平,但食物质素绝对对得住呢个价呀!
2. Iced Caffe Mocha ($50)