由于公司附近有间出名嘅猫Cafe,Happy Friday约咗同事去咗呢间Cafe Chill吓🐱入场费行咗第$58一个钟,当然黎呢度就当然除咗食,主打系有得同啲猫互动🥰好开心💕虽然呢间Cafe只提供轻食,但大家都可以以超抵嘅价钱食蛋糕同三文治🥪而且咖啡、茶任饮🤤真系超正💝俾钱仲系自助形式,自己拎完要野食就去Cashier埋单~好方便!🍽️ 蓝莓芝士蛋糕上次试咗佢哋嘅柚子芝士蛋糕好好味,所以今次就试佢哋嘅蓝莓芝士蛋糕,好Fresh好清新,而芝士蛋糕芝士好Rich🤪食完心情愉快!🍽️ 火腿蛋三文治食完甜野我哋每人再食多个火腿蛋三文治,味道不过不失,一般发挥,但系望住啲猫猫食好满足嘅☺️🍽️ 热情果乳酸梳打食完芝士蛋糕同埋三文治都饱饱地,最后我哋仲拎咗杯热情果乳酸梳打湿湿口🤤估唔到都几多热情果酱😋酸酸甜甜好开胃!呢度嘅茶同咖啡都系任饮,所以我冲咗一杯热辣辣蜜桃茶☺️返工可以对住啲可爱猫猫食lunch,仲有猫猫圣诞卡送,又真系几开心😍呢间猫Cafe有好多分店,下次可以带埋Lisboy去同猫猫🐱玩☺️

🍽️ 蓝莓芝士蛋糕

🍽️ 火腿蛋三文治