要揾到一间好食嘅私房菜绝对唔容易 呢间位于荔枝角工厂大厦嘅一间西式私房菜非常值得推荐💯入边嘅装修美轮美奂🦋坐得好舒服👏🏻==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌二人餐🤗🥣餐汤忌廉汤 忌廉汤配餐包一齐食系最好嘅开胃之选🥰浓浓嘅忌廉汤为今晚晚餐打响头炮🧨🥗蟹肉烟三文鱼沙律配油醋汁 三文鱼配沙律呢个配搭一定唔会出错👍🏻🍤炸物拼盘 欣赏佢呢度嘅炸物唔系独孤一味 有炸饺子🥟炸单骨鸡翼🍗同埋炸草菇🍄看似热气嘅配搭其实有有肉菇 炸得相当出色💯🍖德国咸猪手 份量之大超乎想像🥹啖啖肉😜食到最尾猪手皮依然脆卜卜😗出边餐厅其实食猪手讲彩数 好多时个皮都系un😕呢间绝对信心保证👏🏻🍛原条鳗鱼炒饭 卖相就知佢架势🥰鳗鱼上面多咗蟹子 咬落去有少少爆趣感觉 口感更加丰富💯🍨甜品 牛奶布甸同果冻 两样都非常好食🥰
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
二人餐🤗