每次嚟旺角做完facial,最钟意就系去呢间隐世咖啡店hea吓!☕️ 讲紧嘅就系Halfway Coffee嘅第三分店!😍 佢哋招牌「坚强贸易行」真系超级抢眼,行过都忍唔住望多两眼!👀 中西合璧嘅设计,俾人一种闹市中嘅宁静感。✨店内座位宽敞舒适,仲有室外座位添!🪴 今次同朋友叫咗两杯咖啡,享受一个悠闲嘅下午。😌 我点咗一杯Flat White ($45),一嚟到真系俾个杯惊艳到!🤩 用咗超罕有嘅「万寿无疆」杯,充满传统中国色彩,打卡一流!📸咖啡味道方面,真系无得输!💯 咖啡味香浓醇厚,加上奶泡打得非常细致顺滑,入口即化,味道平衡得恰到好处!😋如果你哋嚟开旺角,想揾个地方休息吓、倾吓计,真心推介Halfway Coffee!👍 绝对系闹市中嘅绿洲!🌴📍 旺角豉油街6号 ⏰ 09:00 - 18:00#思思贤美食推介 #思思贤 #ChillMyBabe
📍 旺角豉油街6号
⏰ 09:00 - 18:00