1K
2021-06-19 135 浏览
以前我食开富达𠮶间阪神,yoho food court我就第一次食,原来menu都有啲分别,等我试下个味道又点先。但就价钱嚟讲,food court就贵两倍,但都明白嘅,yoho mall租金同富达租金两回事嚟嘅。呢个系蟹肉蟹膏饭,另加$20有一个小食同饮品。呢度要成$82,抵唔抵食真系见人见智喇。蟹肉同蟹膏蟹子,虽然系即食货色,但知道来货价都唔平嘅。咁样捞埋食真系好正,份量好大,我觉得都值得呢个价嘅。但啲饭就,真系非常之烂非常之浆糊,接近粥状,扣分。明太子薯条,想面晒咗啲七味粉,好惹味。黑松露凡立贝大阪烧,个size细过富达𠮶个三份一左右,少少sad啦。佢都足料嘅,入面真系有粒粒凡立贝。我觉得个大阪烧唔太够椰菜,入面粉浆未煎熟,所以口感上有少少mushy,亦都比较薄唔够厚身。小食要咗饺子,都几好嘅,气炸锅嘅水准,唔太似煎。整体嚟讲,food court价钱food court水准,突然抽起条筋想食日本嘢,都可以一试嘅。

明太子薯条,想面晒咗啲七味粉,好惹味。