2021-08-27
Lockeroom Dining🌟整体: 虽然系足球主题 但系食物水准之上 唔系净系sell theme🏠环境: 摆位比较密 full house 果阵都几热闹 阿仙奴主题 周围都有亲笔签名波衫 又有一大幅闪卡墙 阿仙奴fans 唔好错过🧑🏻🍳服务: 人手充足 上菜都快 会主动refill下d 水☆║.............║☆所有晚餐包 沙律 汤 饮品‼️ 香烤美国creekstone牛肉眼 拼法国鹅肝 $238好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 如果系 来美国Creekstone Farms 嘅牛肉 无生长贺尔蒙激素和人工化学添加✅ 几靓嘅油花和坚实的肉质 肉眼部位的肉运动量较小,肉质嫩度仅次于牛柳之下 ✅ 鹅肝煎得啱啱好 食落够哂嫩滑‼️ 香烤澳洲羊架拼德国肠 $208好食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 羊架都有问你几成熟 我就拣咗七成 即系有少少粉红色 但又唔会食到成口血水果种✅ 呢份羊架 都做到煎封肉汁 咬落唔韧唔「苏」已经几好✅ 另外要提下 通常餐厅都系薯条做配菜 不过呢度就系甜紫薯蓉做配菜
Lockeroom Dining
打卡指数:⭐️⭐️⭐️⭐️
大份指数:⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️
✅ 呢份羊架 都做到煎封肉汁 咬落唔韧唔「苏」已经几好
✅ 另外要提下 通常餐厅都系薯条做配菜 不过呢度就系甜紫薯蓉做配菜 几特别
📍 旺角砵兰街215号朗晴坊8楼
8/F, Lang Ching Place, 215 Portland Street, Mong Kok
⏰ 星期一至日
12:00 - 23:00
☎️ 电话号码 52700008
📩喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励