2019-11-27 75 浏览
见到阿元来了开左火锅分店,之前阿元来了我都已经好中意食,所以佢开火锅店我都即刻黎试现炒石头火锅 沙朗牛肉 跟餐冬粉佢系现场帮你炒到个牛肉半山熟之后再俾你我嚟打边炉嘅而去差嘅时候就出咗去攞蔬菜蔬菜嘅种类都几多我就唔执输咁每样都攞咗啲之后番到黎就炒好左比我lu,我觉得佢炒得好香,配埋个汤底个味都已经够哂,连豉油都唔使点黑豚猪肉 劲爆麻辣汤 跟餐冬粉喱个就我朋友叫既,佢觉得个麻辣吾算好辣,可以再辣d麻吉烧我第一次食见到个包装觉得都几特别原本仲以为系糯米糍好彩店员提我地要摆落去先食得我觉得有啲似汤圆一个花生味一个芝麻味塩酥鸡同阿元来了嘅盐酥鸡一样好好味!有水准冬瓜茶 冬瓜柠檬两杯都几好饮 因为怕济 所以冇加到珍珠 我比较钟意冬瓜柠檬🍋整体觉得都吾错,原本仲觉得d肉既份量有d少,但因为可以去攞埋d菜,最后竟然系食净左d肉唯一美中不足系加汤之后觉得愈来愈咸Menu :

现炒石头火锅 沙朗牛肉 跟餐冬粉

蔬菜嘅种类都几多我就唔执输咁每样都攞咗啲

现炒石头火锅 沙朗牛肉

黑豚猪肉 劲爆麻辣汤 跟餐冬粉
喱个就我朋友叫既,佢觉得个麻辣吾算好辣,可以再辣d
黑豚猪肉 劲爆麻辣汤

同阿元来了嘅盐酥鸡一样好好味!有水准