呢个系同New Jeans Burger同一日买嚟食,细个好钟意饮阿华田嘅觉得真系好失望,点解可以咁难食。🙂------------- ⇣ 食后感想 ⇣ -------------🫔 阿华田批|$唔记得我自己觉得好难食,但男朋友觉得OK。而我觉得难食嘅原因系因为冇阿华田味,而馅料方面有一浸好重嘅面粉味,如果唔讲系阿华田嘅产品,我食完都唔会知,自己就唔太推介喇。唯一可取之处就系个流心效果。------------------------------/大家钟意见嘅话请follow、like & comment,你地嘅支持系我更大嘅动力!/📍 麦当劳 (马鞍山)马鞍山鞍禄街18号MOSTown新港城中心(4期)2楼2138号舖食评只反映餐厅当日及该分店情况!打卡值 📸 ▪ 💛🖤🖤🖤🖤好味值 👅 ▪ 🖤🖤🖤🖤🖤抵食值 💲 ▪ 🖤🖤🖤🖤🖤 回头值 🤝 ▪ 🖤🖤🖤🖤🖤

🫔 阿华田批|$唔记得

阿华田批

阿华田批

📍 麦当劳 (马鞍山)

食评只反映餐厅当日及该分店情况!

打卡值 📸 ▪ 💛🖤🖤🖤🖤
好味值 👅 ▪ 🖤🖤🖤🖤🖤