2025-02-14
今日去左牛摩打边炉,试咗佢哋嘅LV3阿古豚梅肉放题,CP值真系好高🤤环境方面,几舒适,唔会太嘈,适合同朋友轻松聚吓。🍻 环境干净企理,服务员都好殷勤,加汤都几快手👏🏻一人一锅嘅设计,干净卫生,而且可以自己控制火候同埋食嘅速度,几方便!👍 汤底方面,我哋拣咗麻辣鸭血同寿喜烧。🌶麻辣鸭血,够晒惹味!鸭血滑溜,麻辣汤底香气扑鼻,食落够晒过瘾! 寿喜烧方面,🥚 汤底甜甜哋,好有日本风味🇯🇵,牛肉浸落去,吸收晒汤底嘅精华,入口嫩滑,鲜甜可口! 配埋蛋汁一齐食,更加滑溜!重点系个豚肉!🐷 阿古豚梅肉,入口即溶,肥瘦适中,油脂丰富但唔会觉得腻,每一旧都充满肉汁,鲜甜味美!😋 放题款式都几多选择,除咗豚肉仲有好多其他肉类、海鲜同蔬菜🥬,选择多多,啱晒大食之人!哗!仲有沙冰🍧、芝麻糊🥣同爆谷🍿?! 呢个放题真系超乎想像! 加分加分!💯原本已经觉得阿古豚梅肉放题同一人一锅已经好抵食,点知仲有呢啲意想不到嘅甜品同小食! 沙冰冰冰凉凉,打边炉拣辣汤真系要饮冰!🧊 芝麻糊够晒浓郁,甜而不腻!😋 爆谷松脆香口,啱晒做饭后甜品!🍿我食左2碟呀~~总括嚟讲,牛摩嘅阿古豚梅肉放题性价比极高!💰 如果想食高质嘅豚肉放题,
总括嚟讲,牛摩嘅阿古豚梅肉放题性价比极高!💰 如果想食高质嘅豚肉放题,呢间绝对系一个好选择!💯 下次一定会再encore!🥳
麻辣鸭血汤底
寿喜烧汤底