2019-03-27 183 浏览
呢间餐厅,平时都真系常满㗎!芊峤次次去亲荷里活广场,都会跑去呢间餐厅,话要入去食!今次都唔例外,自己跑咗入去,识讲3位。不过今次我地就唔叫定食,一于食拉面,冇咁 heavy 丫嘛!【白豚拉面】呢款拉面系新推㗎,以前都冇㗎!因为呢款拉面嘅面系幼面,我好钟意,因为偏软㗎!而且佢个汤底系猪骨汤,都系我至爱!【螃蟹拉面】有芊峤同劻霖至爱嘅蟹棒,所以佢地必叫。我就叫咗拉面午餐,$69 有拉面 + 小食一款,但某些拉面,如螃蟹拉面,都要加$5。呢款拉面就偏粗,我就唔太识欣赏,但芊峤同劻霖就一于冇理,食食食。【串烧鸡软骨】妈妈至爱,跟餐小食必食,另外仲有多款小食拣选。总结:两大一小食两碗拉面,仲有个小食,其实都已经好饱㗎啦!如果大家想叫饮品,跟餐都可以加钱叫冷热饮㗎!

白豚拉面

螃蟹拉面