2024-10-30
好搞笑,明明打左堆留言,今日睇返唔见左,唔知系系统出错定咩原因。间唔中都有去呢间粥铺到食,有得拣汤饭又有得拣粉面,仲有生滚粥,除左炒粉面好难食,其他质素同价钱都合理,服务态度正正常常。但系自从换左依加个收银同落单阿姐后,个阿姐间唔中会出错,漏单,唔知搞咩一大伦后先过来落单或者收钱。有一次阿姐仲懒醒甘叫我食完就好走,唔好坐甘耐,话出面有人等紧位,当听到距甘讲,同枱唔识既人都望住我,我好错愕,最后埋单个阵我大声话俾阿姐知,我由入来铺头坐低到俾你赶我走,我都只系用左20分钟,我叫左汤饭,我食完汤饭仲有杯野饮未饮,我饮埋杯野,由入座到离座埋单都系用左25分钟,甘都叫坐左好耐?!如果你要求所有客人要系呢个时间完成用膳时间,有本事就贴张纸出来俾每一位客人见到。