2024-10-30
好搞笑,明明打左堆留言,今日睇返唔見左,唔知係系統出錯定咩原因。間唔中都有去呢間粥鋪到食,有得揀湯飯又有得揀粉麵,仲有生滾粥,除左炒粉麵好難食,其他質素同價錢都合理,服務態度正正常常。但係自從換左依加個收銀同落單阿姐後,個阿姐間唔中會出錯,漏單,唔知搞咩一大倫後先過來落單或者收錢。有一次阿姐仲懶醒甘叫我食完就好走,唔好坐甘耐,話出面有人等緊位,當聽到距甘講,同枱唔識既人都望住我,我好錯愕,最後埋單個陣我大聲話俾阿姐知,我由入來鋪頭坐低到俾你趕我走,我都只係用左20分鐘,我叫左湯飯,我食完湯飯仲有杯野飲未飲,我飲埋杯野,由入座到離座埋單都係用左25分鐘,甘都叫坐左好耐?!如果你要求所有客人要係呢個時間完成用膳時間,有本事就貼張紙出來俾每一位客人見到。