2018-11-16
朋友知道He She Eat二而加做紧+50蚊甜品放题,就即刻约我去食He She Eat。去到餐厅大概6.45,我地Book左位所以唔使等!!但原来+50蚊甜品放题只限walk in!!!大家想食甜品放题就唔好book位了直接去门店。记得早D去,因为7点开始已经见到外面有长长的人龙!座地无耐,店员就为我们端上水,我饮左一啖,唔系水喉水!!Good。我地分别叫左2个小食同主食,价钱都好亲民。炸蘑菇酿鸡肉:上枱的时候应该刚刚炸好!热辣辣咬开之后肉汁不段涌出,里面有原粒的蘑菇!配搭黑松露酱十分滋味。炸鸡翼韩式辛辣酱:鸡翼都好大只,面上铺了少许辣椒粉,但食落去就唔系好辣的,配上韩式酱汁(酸酸甜甜)颇开胃。海鲜意大利饭:友人很喜欢呢个意大利饭,材料有大虾,鱿鱼,带子及青口,海鲜都好鲜甜!意大利饭嘅干湿恰到好处,饭粒软熟分明充满海鲜的香味。海鲜够多都够同大,无偷工减料!饭中加左番茄,友人很喜欢!差不多自己食晒一碟。墨鱼汁鱿鱼扁意粉:我自己很喜欢!!意粉用左辣椒炒辣味微微渗入,加上柠檬汁感觉系又惹味有清新。鱿鱼有先炒过!很香口。最后唔少得甜品la~我地分别叫左士多啤梨窝夫和杂果乳酪奶冻。士多啤梨窝
鱿鱼有先炒过!很香口。
士多啤梨窝夫:窝夫还是温温的,客人可以按照个人喜好加入蓝妹酱和蜜糖。窝夫外脆内软,奶味和蛋味平衡得宜。