限聚令期间十点后要揾地方饮野食野只会谂起呢条街,平时同同事朋友多数食隔离果间,今次同另一个同事倾计饮野食少少就是但行左入明记。因为得两个人唔系叫到好多野食,而且系饮啤酒为主,所以叫了个炸子鸡同小炒王。味道上中规中矩啦,菜式都系传统普通既大路野,如果认真比较,隔离果间系好食d。只炸子鸡都feel到系脆皮既,但我本人就无乜quota 所以选择性地唔食皮既,味道我记得系ok咁啰,肉质就比较鞋,咁送酒既野系咁上下啦。另一款小炒王基本上我去到边都必点既,因为点都要食d菜,而呢个小炒王都几足料啊,送酒都系一流,我印象中系夹完又夹,系好食既自然反应。如果要赞同隔离唔同既系portion 大d,印象中价钱都好似平少少。个人意见评分如下:出品40%: 30分服务20%:15分环境20%:10分卫生10%: 5分性价比10%:6分总评分: 66分

个人意见评分如下:
出品40%: 30分
服务20%:15分
环境20%:10分
卫生10%: 5分
性价比10%:6分

总评分: 66分
炸子鸡半只
$200 (宵夜)
  • 小炒王