2020-05-03
有限聚令下的香港,已经不可能成班人出街食饭,我地今日公司有高层离职,我地就系公司搅左个farewell party。食物就系公司楼下间panda & son,呢间西餐厅成间都由外籍人士打理,由楼面到厨房都是而家外卖仲好优惠,有7折我地选左几个pizza🍕~Marg. Prima pizza、Smoked salmon pizza、Prosciutto rocket pizza、Hawaiian pizza,3份Ceaser salad🥗同埋4份Fish & chips🍟可惜返紧工,如果唔系一定饮返2杯🍻Pizza 份量相当大,用料都好多、沙律菜劲新鲜炸鱼薯条好大份,可惜我地外卖,一焗住就淋晒但味道依然系好食既减左成$452,真心相当抵,现在经营食店相当困难,希望好似Panda & son 呢类咁有水准既店舖可以渡过呢个难关,继续经营落去