👉二人优惠套餐 $128👈 👉主食选两款1️⃣油葱酥肉燥热捞面见到街坊熟哂架步都晓讲走青、走芫茜𠮶啲🤪我就顺其自然食最最原味啦 一打开兴奋!好多配料 即使话葱油底但整体口感唔会过腻 虽然豉油好上色 但唔会好重口味🤔唔知关唔关我点走辣2️⃣传统重庆川式凉面初尝试唔知辣度有几尽 然而几庆幸自己叫咗BB辣😂果然食呢啲系无辣不欢!凉面都几大兜 睇落无捞面咁上色 其实🌶几足🤣好彩无胆粗粗叫小辣 不断饮茶解热下 👉小食任选两款3️⃣炸孜然椒麻鸡翼肉嫩唔错 系椒麻味比想像中轻量 几啱川菜初哥挑战😂4️⃣软糯香甜红糖糍粑摊咗一阵最后当甜品食 都无阻佢烟韧软糯嘅嚼感😋沾埋红糖酱咁食就系食辣辣川菜最好嘅句号kekee 👉饮品任选两款5️⃣氮气西柚茶好少见嘅自制氮气茶饮😯原来nitrogen除咗可以防氧化 仲可以令茶味更出 出到啱哂我呢啲戒糖苦行憎🥴超健康!6️⃣氮气青苹果茶饮落比前者多一份清甜嘅 茶味依然浓郁 其实几啱食完辣野平复下味觉同心灵。。。🦔👉手工凉皮 $25好多花生好多脆粒正 面头都满满的青瓜丝 主角凉皮比我想像中有质感同嚼劲 颇有纹理的 BB辣认真够哂色 捞得够味。。。🦔👉手工串串锅 $38一揭开闻到阵辣油味💨好川菜
👉二人优惠套餐 $128👈

。。。🦔

👉手工凉皮 $25
。。。🦔

👉手工串串锅 $38
一揭开闻到阵辣油味💨好川菜嘅朋友一定极兴奋😎即使你其他小食唔够味 呢度一定好顶瘾!仲几抵食 收埋唔少𩠌: 萝卜、莲藕片、海带结、大鱼蛋、牛丸、豆卜、香肠仔 海带结尤其可爱🤪