2016-01-03 756 浏览
除夕午餐聚会,公司安排到会,以为都系一般 party food,估唔到有惊喜!食土耳其菜!首先送餐唻嘅系两位好搞笑好nice 的外籍人士,佢怕我地唔识点食,都有细心讲解。再睇睇d 食物,好靓好得意呢!有原只红黄椒、炸物、沙律、仲有好多只烧鸡!平时食开的炸物不外乎系炸鱼、薯条,今次有炸饺子、炸乳酪芝士!好味呀!最搞笑系烧鸡!我地三十个人有七只鸡!似乎多咗d 初初个个都懒,冇人想去切开只鸡,后来team lead 亲自操剪刀剪埋我地食 好滑好juicy!入面仲有酿饭!有心思!赞!除咗肉食之外,食素嘅同事都照顾到,有green salad、柠汁泡杂菜、西椒酿饭食!个酿饭好有诚意,𥚃面系香草炒饭加提子干,甜甜地好好味。最得意系d 甜品:土耳其开心果千层酥同土耳其龙须糖!两个都好味!我钟意龙须糖多d!有少少花生酱味,少少脆,同埋食到成口系好有趣!份量好够!净番一只烧鸡、两个红黄椒,同一盘 green salad, 都有同事认领带走

最搞笑系烧鸡!我地三十个人有七只鸡!似乎多咗d
好滑好juicy!入面仲有酿饭!有心思!赞!

土耳其龙须糖、土耳其开心果千层酥、
土耳其到会(30人份量)
2015-12-31
外卖送餐