2024-12-28 127 浏览
今日系大角嘴寻找隐世既高质火锅放题😋呢度嘅食物品质好高之余,仲有私家房可以book,空间感十足聚会一流🥰平时食鸡煲都系食完鸡再加汤,慢慢觉得咁食好似全部野一样味咁🤨今次黎大角咀星级餐厅真系好贴心。一枱会有两个煲,一个特式汤底打边炉,另一个仲可以拣蒜蓉卜卜蚬🐚真系一次满足大家两个愿望🥰餐厅服务好贴心,好似酒店咁有桌边服务,成个卜卜蚬都喺你面前煮,只只蚬都大大只,最后淋上一大杯冧酒再点火🔥🔥香味十足,打卡无敌📸📸另外,呢到仲专登保留住我中学时期放题要写纸仔既传统,依家真系变左特色😝餐厅提供澳洲牛板腱,牛肉味香浓。日本梅肉片,肉质好好。火锅配料除咗普通野,仲有好多比较高级既食材,黑鱼片、青口、虾滑墨鱼滑、开边蛏子等等,性价比真系超高‼️野饮款式都好多,平时打边炉放题嘅罐装纸包饮品都有。最特别嘅系佢有得叫啲特色饮品。我最钟意佢哋既拉花咖啡,仲系由咖啡师即磨手冲,真系深藏不露嘅火锅店🤩临走揽住个肚都记住要叫甜品呀!佢地既雪糕牛角窝夫系即叫即做,细细份既,食埋真系满足唒,推介!!唔钟意窝夫,呢度嘅雪糕雪条都系走高档路线,食一条都够回本啦😉😉假期记住book位呀,呢度都几full‼️