朋友知我钟意食海鲜刺身🐟,话要带我黎呢间食好野!呢间餐厅好大间,有两大间连舖,仲有得book独立房,岩哂一大班人聚旧。环境好大坐得好阔落,够干净!第一印象令人满意。坐底左,先来一份开胃小菜,好惹味!呢间睇个名都知除左打边炉,仲主打食刺身海鲜!一坐底左,职员介绍左好多海鲜刺身。款款都好正!但可惜我地得3个人,叫唔到咁多。见人地叫左一大盘刺身,好鬼正!下次叫多d人一齐食先得!我地就叫左三文鱼刺身,试一试先!$48有八块!又真系几平㖞!!!!仲睇落块块都好新鲜,厚切!虽然叫既唔系三文鱼腩,但都好似近腩位咁!食落好肥美鲜甜!!!真系正呀!呢个一定要叫呀!叫左个餐厅推荐既 浓汤群翅鸡锅!先上一份好大碟既花胶同翅 ,份量十足!然后职员就将d花胶翅倒落鸡汤 …🐓正先俾我地试一试头啖汤!😋哇!呢个汤真系好浓既鸡味。好好饮!!餐厅真系无介绍错。👍本地手切肥牛,已经叫左细份,但都好大碟!食落都几重牛味。渌几渌就食得!海鲜就叫左珊瑚蚌!又系好正。咬落好爽口,口感好好。好有鲜味!份量都几多!抵叫。中山脆鲩鱼骨腩!又系比出面既份量多一倍!但价钱仲平d.好抵叫。好钟意食脆鲩鱼,呢种鱼食落口感实再太爽,又够鲜味,而

坐底左,先来一份开胃小菜,好惹味!

呢间睇个名都知除左打边炉,仲主打食刺身海鲜!
一坐底左,职员介绍左好多海鲜刺身

我地就叫左三文鱼刺身,试一试先!

$48有八块!又真系几平㖞!!!!
仲睇落块块都好新鲜,厚切!

虽然叫既唔系三文鱼腩,但都好似近腩位咁!
食落好肥美鲜甜!!!真系正呀!

呢个一定要叫呀!

叫左个餐厅推荐既 浓汤群翅鸡锅!

先上一份好大碟既花胶同翅 ,份量十足!
然后职员就将d花胶翅倒落鸡汤 …🐓正

本地手切肥牛,已经叫左细份,但都好大碟!
食落都几重牛味。渌几渌就食得!

海鲜就叫左珊瑚蚌!
又系好正。咬落好爽口,口感好好。好有鲜味!
份量都几多!抵叫。

好钟意食脆鲩鱼,呢种鱼食落口感实再太爽,又够鲜味,而且鱼骨够大条,唔洗怕食到鱼骨!

芝心狮子狗!🧀呢个好特别,我第一次食!
又几好,芝士够多,一咬芝士就流哂出黎。😋

仲叫左猪膶!本身无咩期望,因为谂住都系普通猪膶。
点知食落竟然系黄沙猪膶黎!😍😍好正!
黄沙猪膶系特别爽口,同唔会有阵好重既猪膶味。食落唔会觉得腥。👍惊喜呀!

估唔到呢间既质素咁好,下次带多d人黎食多d野先!😊