2019-01-11
朋友生日去食,结果成餐饭得啖笑,忍唔住打返个食评。啲侍应上菜既时候,连碟野/杯野都唔知系咩。拎3杯一样色既野饮上黎,问佢系咩黎。佢答:有蜜桃个个。下?你有讲同无讲有咩分别啊?之后上菜,第一碟系卡邦尼猪扒意粉,配搭已经够搞笑,味道同茶记既猪扒面唔知有咩分别。最搞笑系个侍应拎碟乳鸽黎(唔好问我点解cafe卖乳鸽,我当佢有创意),佢好死唔死同我讲话呢碟叫烧春鸡????下???请问你知唔知咩叫鸡?其余既铁板温泉蛋咖哩牛肉饭同埋鳗鱼饭算做入到口,放过佢一次。最后高潮黎啦!叫左个佢贴系门口大大张图既铁板抹茶brownie。第一次黎左个成个底黑色既,㶶到食落口苦既黎。好啦即刻同佢地讲,再整左第二个黎,今次知道惊㶶,结果整左个未熟既!!!虽然呢个甜品无收我地钱,但大佬啊,整到咁既野你都敢贴门口,除左佩服呢间野既勇气之外都唔知讲咩好。成餐饭唯一正常既,算系啲饮品,其余真系不知所谓,无论系班侍应,定系啲食物,希望呢间野唔好再遗祸人间!!!