Nonsense

餐厅: Nonsense
资讯:

先讲结论, 态度唔太好, 食物质素都一般, 唔会encore 朋友问起会劝佢避伏, 无食过唔系损失要讲嘅话其实呢间系强行fushion嘅cafe, 无串烧的 所以完全唔系居酒屋路线, 揾食𠮶时直接被openrice个分类fake咗去到我哋叫咗个黑白松露炒薯条、海鲜咖喱锅、温泉蛋芝士蟹肉焗大啡菇、带子白松露油蒜香炒扁意粉 salted caramel chocolate先讲松露薯条, 其实就系薯条然后另上啲松露酱俾你点, 个酱都唔算浓, 点茄汁食仲开心啲, 建议去top blade 无限任叫松露薯条好过之后上个海鲜咖喱锅, 本身见佢有跟个烤油饼仲谂住会好正宗印度feel咖喱, 但上到枱超失望完全唔系𠮶回事, 求其落连锁叫个咖喱都仲惹味过佢之后个温泉蛋芝士蟹肉焗大啡菇正正常常, 算系几好食 salted caramel chocolate都唔错, 算系有饮到少少咸味overall 啲staff都系好似好热情, 但好唔识do中途朋友夹嘢𠮶时整污糟件衫, 抹紧𠮶时咁啱上咗杯嘢饮, 唔知点有啲互动要做朋友明显唔得闲 但staff都无话关心下拎tissue or咩, 净系好pushy想朋友快啲做完
完全唔系𠮶回事, 求其落连锁叫个咖喱都仲惹味过佢

之后个温泉蛋芝士蟹肉焗大啡菇正正常常, 算系几好食

overall 啲staff都系好似好热情, 但好唔识do
朋友明显唔得闲 但staff都无话关心下拎tissue or咩, 净系好pushy想朋友快啲做完个活动整好杯饮品佢去serve其他人, 所以话今时今日咁嘅服务质素真系......
另外画碟有最低消每人250, 如果唔够嘅话画碟staff会直到你行出门口前都一直eeoo "其实你meet到minimum我就上埋架啦"
但其实一早讲过话唔要画碟is ok, 完全无chur过佢唔够钱都想要画碟...... 总之成个体验令人觉得店家好小气, blacklist无下次