2022-11-18 76 浏览
咁岩星期三系太古做野,同同事顺便行下Aeon超市,星期三最多优惠😎😎太古依间Aeon原来都有几多餐厅食肆,连铁板烧都有!见价钱都几抵😁😁就决定食埋饭先再慢慢行超市餐牌食物选择比想像中多一般猪、牛、鸡、海鲜都有除咗饮品之外,仲可以加配炒饭,炒面,沙律等等,咁成餐饭就丰富啲啦😌😌特登拣咗个系师傅前面嘅位置,可以望住师傅煮嘢食,够晒过瘾😎烧生蚝生蚝size好巨型❤️❤️经过铁板烧烹调之后,生蚝肉都冇缩水,仲系胀卜卜!非常厚肉,口感肥美滑溜正👍🏼纽西兰牛柳原来6oz份量都几多师傅已经将牛柳切好,一堆香喷喷嘅牛柳放喺眼前,真系非常吸引🤤🤤外边做到少少香脆效果,牛柳肉质算系几鲜嫩,唔会干争争,又唔会死实,点埋盐酱,再加埋蒜头粒粒,超滋味❤️❤️伊比利亚黑毛猪豚肉扒厚切黑毛猪扒,肉质爽口,猪肉味香浓突出,甜甜地,蒜蓉更加系令成件事更完美!日式炒野菜盛蒜蓉清炒油麦菜同埋洋葱丝,清清地,share岩岩好日式炒饭因为同事唔食牛肉,所以师傅都好细心咁帮我走咗肉粒。睇住师傅喺铁板烧块铁板上面炒饭,真系好精彩,啲炒饭粒粒跳动,好睇又好食😋整体嚟讲,成餐饭感觉都几好,价钱唔算贵,但又可以食到简单实际嘅铁板烧,可以话系日常
太古依间Aeon原来都有几多餐厅食肆,
连铁板烧都有!
见价钱都几抵😁😁
就决定食埋饭先再慢慢行超市

餐牌食物选择比想像中多
一般猪、牛、鸡、海鲜都有

特登拣咗个系师傅前面嘅位置,可以望住师傅煮嘢食,够晒过瘾😎

烧生蚝
生蚝size好巨型❤️❤️
经过铁板烧烹调之后,
生蚝肉都冇缩水,
仲系胀卜卜!
非常厚肉,口感肥美滑溜
正👍🏼

纽西兰牛柳
原来6oz份量都几多

伊比利亚黑毛猪豚肉扒

日式炒野菜盛
蒜蓉清炒油麦菜同埋洋葱丝,清清地,share岩岩好

日式炒饭

整体嚟讲,成餐饭感觉都几好,价钱唔算贵,但又可以食到简单实际嘅铁板烧,可以话系日常生活中嘅一点小享受☺️☺️