今日收工👥同fd揾咗间Cafe坐下,chill 一chill. 经过油麻地见到呢一间Cafe☕️就同fd拣咗入去呢到🥰一边食嘢一边吹水,happy Friday 一下🤪💕今次嗌咗以下几款💕龙虾汤配牛油果大虾稻庭乌冬🦞🥑🍜龙虾汤热辣辣🦞仲要系有一个壶另上💁🏻‍♀️咁样就唔会令到啲乌冬浸到林晒,呢一个乌冬我觉得都几健康,有牛油果大虾同埋一啲配菜🥑再加上滑嘟嘟嘅稻庭乌冬龙虾汤味亦都够浓郁🍜正!香草蕃茄芝士焗大啡菇🧀🍄芝士蕃茄焗大啡菇上枱劲香,热辣辣,即叫即焗👍🏻✨两个人一齐share就啱晒啦😚味噌蟹酱蟹子蟹肉扁意粉🦀🦀🦀🍝推介大家食呢一款扁意粉💯超级足料,味噌蟹、酱、蟹子同埋蟹肉份量劲多😎🌟店家俾得一啲都唔手软扁意粉亦都煮得啱啱好✨唔会过分腍,钟意食蟹嘅朋友,千祈唔好错过啦😚🍴饮品方面,叫咗玫瑰茉莉花茶🌹同Mocha ☕️呢排天气冻所以要饮番啲热嘢暖下身♨️👍🏻玫瑰茉莉花茶茶味够香,而摩卡咖啡亦都香浓好饮✨总括嚟讲餐厅环境都几写意🌈几啱放假过嚟chill 下 🫧或者同friend过嚟食吓野吹水都好啱👍🏻😚

今次嗌咗以下几款💕

龙虾汤配牛油果大虾稻庭乌冬🦞🥑🍜

香草蕃茄芝士焗大啡菇🧀🍄

味噌蟹酱蟹子蟹肉扁意粉🦀🦀🦀🍝

饮品方面,叫咗玫瑰茉莉花茶🌹同Mocha ☕️呢排天气冻

• 龙虾汤配牛油果大虾稻庭乌冬
  • 味增蟹酱蟹籽蟹肉扁意粉