2018-04-19 791 浏览
第1次食呢间cafe应该系2年前,自此之后就差唔多个个星期都有黎visit,然后次次都系叫呢个米兰xx配长通粉(黎得多就会知呢间小店既服务极好,基本上佢做到既要求佢都会做比你!所以我先可以次次都食到米兰x长通粉!)其实我都无喺其他地方见过呢个「米兰鸡/猪扒」既做法,简单介绍佢就系炸扒!但系你唔会食到任何多余既炸粉,佢地亦都系即叫即炸新鲜热辣大大块上比你,我自己觉得2个人分都好够。除咗杂菜汤、主菜同埋饮品,佢仲会有个甜品!甜品又系日日新鲜日日不同~芝士饼同吉士旦就日日有既,另外就要睇老板心情做咗啲咩特别版啦。每1次黎我最期待就系食佢呢个芒果芝士饼(如果有)!你要知道真系好好食!本身唔食芝士既我都好钟意,因为食落其实系好似布din咁既口感,我同朋友钟意到久唔久会成个订返屋企添架!!!

除咗杂菜汤、主菜同埋饮品,佢仲会有个甜品甜品又系日日新鲜日日不同~芝士饼同吉士旦就日日有既,另外就要睇老板心情做咗啲咩特别版啦。每1次黎我最期待就系食佢呢个芒果芝士饼(如果有)!你要知道真系好好食!本身唔食芝士既我都好钟意,因为食落其实系好似布din咁既口感,我同朋友钟意到久唔久会成个订返屋企添架!!!

2018-04-17