2020-11-25
今次嚟到呢间小店食拉面😋二人餐好抵食 有两个主食三款小食仲有汽水🥤我地𠮶阵以为自己食唔到咁多🤣所以净系嗌咗一人餐 呢个都包一款小食同汽水🤩点知最后都系加多咗个小食🧐如果两个人嚟食 建议嗌二人餐😌.串烧鸡翼🐥 (跟set)因为觉得拉面麻麻地 所以讲咗小食先😆午市套餐会包一款小食😍total有4只鸡翼 都唔错😛烧得几香 面头脆脆地🔥肉质唔会太干 但系唔会话好滑好juicy 正正常常😌.自家制饺子🥟 (跟set)饺子皮好薄 好多馅🤤除咗猪肉 仲加咗啲椰菜😋食落几juicy✨不过唔知点解有啲苦味🥺虽然系煎饺子 但系好多油☹️同埋外皮唔够脆 腍晒😫.北海道南瓜炸薯饼🎃 $55全餐饭最钟意系呢个❤️食完啲嘢之后 因为觉得整体冇乜惊喜味道麻麻 所以就拣多个小食嚟试😖好彩呢款好好食🤩炸皮唔会好厚 炸到好脆 一啲都唔油😍入面啲南瓜蓉好清甜 口感仲好绵密✨真系做到外脆内软嘅感觉 趁热食一流😚.杂锦拉面✨ $105心思思唔知食咩好嗌呢个就啱晒🤤有齐叉烧,猪软骨,溏心蛋,蟹柳😋不过每样都系得一旧🤣相反配料好丰富:海带,大葱,粟米,荀 份量好多🥳拉面系用咗北海道拉面 好感烟韧弹牙 软硬适中🥰汤底比较浓味 唔想食咁浓
串烧鸡翼🐥 (跟set)
自家制饺子🥟 (跟set)
北海道南瓜炸薯饼🎃 $55
杂锦拉面✨ $105
心思思唔知食咩好嗌呢个就啱晒🤤有齐叉烧,猪软骨,溏心蛋,蟹柳😋不过每样都系得一旧🤣相反配料好丰富:海带,大葱,粟米,荀 份量好多🥳拉面系用咗北海道拉面 好感烟韧弹牙 软硬适中🥰汤底比较浓味 唔想食咁浓可以要求淡味‼️叉烧偏似港式𠮶种🧐都几大块 不过唔够嫩滑 唔系半肥瘦 所以口感有啲干同鞋🙈猪软骨就唔错 好入味几腍😚溏心蛋偏甜 唔系平时拉面店𠮶款酱油味🤔
招牌牛油拉面🧈 $100
配料方面同上面一样 叉烧都系得一块😳+$5要杂锦抵食啲🤫汤底大致都一样 只不过系加咗旧牛油落去 食落分别唔大🤣