2023-07-24 50 浏览
旺角东火车站行过去,大概要5分钟!实质上个位置其实系都近何文田㗎!不过就真系比较少喺呢条街行,所以好surprise!!竟然有咁日式居酒屋🤣烧鸡翼 $70里个烧鸡翼最正系用佢配嘅日本青柠仔汁一齐食,甜甜酸酸咁好开胃👍🏼甜比例多啲!鸡翼入面好juicy!表面有啲七味粉,好够味!味淋鱼干 $68之前食嘅比较脆,或者比较硬身!今次系唔同,都几淋而且佢上面再茶咗层蜜糖甜甜地😍点沙律酱啱哂!鲂𫚒 $300超特别!!!上嘅时候好靓!!有灯添㗎!佢比较薄切,味道唔算好浓,粉红与白色交集的鱼身肉质扎实,味道清甜‼️佢有好多特别嘅刺身,我七点去嘅时候好多已经卖晒,估计佢数量唔多,想食要早啲去!海胆和牛煲仔饭 $188Woww!!全晚至钟意🤤好新嘅配撘fusion菜!上菜嘅时候,店员会问你想唔想食饭焦,就帮你计时,到时候就提你可以捞得!饭系珍珠米,海胆原来熟咗就冇咗腥味,个和牛先不得了,肥瘦均匀食到流口水🤤真系有饭焦㗎!!!

烧鸡翼 $70

味淋鱼干 $68