2023-05-19
又带住呀b去食好西打卡💕呢日仲系两个bb🤣再访 感觉依然很棒,环境好chill最喜欢地方阔落坐得舒服有一大片草地呀b可以周围跑放电一流😂仲系草地大玩吹泡泡🫧复古屋好有格调打卡正😎有highchair儿童餐具好baby friendly🥰.蜜糖芥末鸡中翼 $88泰式炸虾饼 $88黑松灵香煎带子大虾法式可丽饼 $168烟三文鱼沙律 $128温泉蛋肉酱意大利粉 $168西柚蒟蒻梳打 $63Iced Cappuccino $58Iced Matcha Espresso Latte $72.超多野食大人细路见到都开心🥳两碟小食鸡翼和虾饼炸得出色,沙律🥗劲大碟!烟三文鱼玫瑰花造型大家都心心眼😍满满沙律菜车厘茄加上麻酱岩哂而家热辣辣的天气👍🏻.上次食过念念不忘的可丽饼推介俾我朋友,大家都大赞好好食😋口感烟烟韧韧,入面夹住椰菜、芝士、火煎菜,再配上千岛酱超正🤤仲有大虾同带子,大爱黑松露口味!意粉🍝店员贴心温泉蛋另上,两个bb抢住食😂.来呢到必点咖啡,真系超高质!香浓细滑,Jo饮的Matcha Espresso Latte抹茶和咖啡口味balance,咖啡嘅香带点抹茶的回甘,超好饮😋.远离繁嚣,望住大片
蜜糖芥末鸡中翼 $88
泰式炸虾饼 $88
黑松灵香煎带子大虾法式可丽饼 $168
烟三文鱼沙律 $128
温泉蛋肉酱意大利粉 $168
西柚蒟蒻梳打 $63
Iced Cappuccino $58
远离繁嚣,望住大片草地食好西,再叹杯靓咖啡,so relax🥰