2019-12-19
今日同男朋友上山顶拍拖拖❣️搭缆车既时候经过见到有个cafe好似几靓咁 于是就入去hea下💕今日天气好好 上山顶一流☺️☺️落山既时候经过一间小cafe 系缆车路隔离 好有feel 好有异国风情☺️☺️入面仲有精品卖~系依个环境食野好舒服😌泰式炒饭配鳗鱼炸虾:个炒饭好香 有少少微辣 配埋甜甜晚鳗鱼食又几夹㖞!Green Tea Latte: 抹茶🍵迷必试 劲重抹茶味 冇咩奶味 但又劲滑 😚😚All Day Breakfast: 个样望落同其他all day breakfast差唔多 但要赞下佢个黑松露炒蛋!劲香!同出边啲炒蛋唔同,冇加奶令到个蛋更加重蛋味更加香 仲唔会咁济👍🏻👍🏻Rose Latte: 一样好滑 仲有淡淡既玫瑰清香 同咖啡好夹 好清新 🌹 成个布置都好圣诞 好似去左外国咁🎄系半山区黎讲真系一D都唔贵 可以因为佢位置比较隐蔽 不过我觉得小店真心值得推荐 隐蔽少少都要揾佢出嚟 ☺️☺️
今日天气好好 上山顶一流☺️☺️
入面仲有精品卖~
系依个环境食野好舒服😌
成个布置都好圣诞 好似去左外国咁🎄