2018-05-09 591 浏览
本身喺附近返工,有一日同事帮我们外买左咖哩蛋包饭,返嚟食请我。食咗一啖之后发觉,非常好味。所以决定过几日去堂食,点知𠮶个同事话,你去到𠮶度未必会肯食。先讲个蛋包饭食落口,蛋汁好滑,酱汁炒过嘅饭味道浓郁,内有肉碎,饭粒分明 。外面加上日本咖喱汁。记住唔使叫佢多汁已经铺天盖地。忍唔住今日决定亲身去试,去到门口我呆左,不过大家唔好俾佢嘅外貌吓怕左。虽然喺后行摆放左几张堂食嘅枱,但客人坐满满的。今次继续叫咖喱蛋包饭,果然系熟悉嘅味道,反而堂食热辣辣,美味可口,质素好过XX日本料理餐厅。食左一阵望落去已经有10几人喺度,排队同等外卖。平均一个饭要等5分钟到7分钟左右。餐牌只系有3种选择,35元至40元午餐再送一杯冻饮橙汁/柠檬特饮真系平到笑。撇除咗环境之外,呢个蛋包饭值80分!

先讲个蛋包饭食落口,

记住唔使
叫佢多汁已经铺天盖地。

忍唔住今日决定亲身去试,

撇除咗环境之外,呢个蛋包饭值80分!
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 咖哩蛋包饭
  • 蛋包饭